BEKIJK ALLE REALISATIES

Een plekje om tot rust te komen

Alles begon met plannen voor de renovatie van het bestaande zwembad, achteraan in de tuin. Na het bespreken van de verwachtingen, nam dit project een heel andere wending.

STARLINE CARRE SC100+ (WIT)

Het bestaande zwembad had geen degelijke afdekking, was niet geïsoleerd, de technische installatie was aan een upgrade toe en zelfs de locatie en de inplanting voldeed niet aan de wens van de klant Ons voorstel om de renovatie ruimer te bekijken en de volledige tuinzone onder handen te nemen, werd door onze klant op enthousiasme onthaald. Uiteindelijk werd het nieuwe Starline zwembad dichter bij de woning geplaatst, en werd ook een ruim zonneterras voorzien. Het verzonken niveau zorgt voor intimiteit in de grote tuin. Op de plaats van het oude zwembad werd een prachtig beplantingsmassief aangelegd. De tuin is nu één geheel waar deze familie perfect tot rust kan komen.

FOTOGRAFIE: Hilde Verbeke.

Vraag meer info aan