BEKIJK ALLE NIEUWS

Covid-19

Naar aanleiding van de versterkte federale maatregelen met betrekking tot het coronavirus, sluiten ook wij tot en met 5 april 2020 onze toonzaal en winkel. Producten kunnen wel nog per mail (info@becaus.be) besteld worden. Deze zullen dan na afspraak afgeleverd worden. De bijhorende leveringsbon zal in de brievenbus gedeponeerd worden.

Onze verschillende ploegen blijven voorlopig wel (grotendeels) operationeel. Wij volgen hierbij in onze omgang met collega’s en leveranciers nauwgezet de regels van SOCIAL DISTANCING!

Omdat wij de gezondheid van ons allen vooropstellen, vragen wij met aandrang dat u onze medewerkers niet benadert ! Indien de klant deze maatregel niet opvolgt, mogen en zullen wij de werf onmiddellijk schorsen.

Ook in het geval van een service-interventie vragen wij de technieker niet te benaderen en de toegang tot de installatie vanop afstand te voorzien! Na de service-interventie zal de bestelbon in de brievenbus gedeponeerd worden. Bij vragen met betrekking tot de interventie kan u ons steeds per mail contacteren.

Mocht er van uw kant uit een verhoogd risico op besmetting zijn, gelieve ons hiervan dan zo snel mogelijk telefonisch over te informeren en de eventueel reeds geplande afspraak te willen annuleren.

Zorg goed voor elkaar en voor uzelf.