Starline Monoblock

Starline heeft reeds meer dan vier decennia lang kennis en ervaring in de ontwikkeling en de productie van zwembaden. De Starline Monoblock zwembaden worden door middel van geavanceerde productietechnieken vervaardigd uit hoogwaardig composiet in een uiterst duurzame, dubbelwandige en geïsoleerde constructie. Doordat de zwembaden volledig uitgerust worden in de fabriek, is er slechts een korte installatietijd nodig ter plaatse en kunt u snel genieten van uw droomzwembad bij u thuis.

Starline zwembaden worden in België geproduceerd. Langdurige innovatie heeft geresulteerd in monoblock zwembaden van het hoogste kwaliteitsniveau, die bovendien zeer esthetisch en onderhoudsvriendelijk zijn. De vinylester toplaag is onverwoestbaar en verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. De Starline Monoblock zwembaden bestaan uit één geheel en worden reeds in de fabriek uitgerust met de diverse inbouwdelen en gewenste accessoires.

Reeds meer dan 15 jaar zijn wij officiële Starline dealer. Onze verschillende gespecialiseerde ploegen zorgen voor een vlekkeloze installatie en een zeer degelijke afwerking. Indien u kiest voor een Starline zwembad, kiest u voor jarenlang zorgeloos zwemmen in een kwalitatief hoogwaardig zwembad dat alles heeft.

Laat u overtuigen door onze realisaties onderaan deze pagina.

Voor meer informatie over de verschillende modellen Starline zwembaden kan u terecht op de website van Starline: www.starline.be

Vraag meer info aan