Ontwerp. Aanleg. Onderhoud.

Tuinontwerp

Vertrekken doen we vanuit uw droombeeld van ‘buiten leven’. Wat wil u zien wanneer u ’s morgens de gordijnen opentrekt? Welke geuren wil u in u opnemen wanneer u de achterdeur opent? Welke uitstraling en architecturaal samenspel met uw woning, wil u wanneer u de oprijlaan neemt en thuis komt na een lange dag op het werk? Wil u graag een vierseizoenentuin of liever iets met een meer egaal karakter?

“Een strak moderne landschapstuin, een impressionante parktuin of een eclectisch stadstuintje? Wij hebben de tuinarchitect in huis, die voeling heeft met uw persoonlijke visie.”

Onze drie gespecialiseerde tuinarchitecten verwerken, op basis van een eerste vrijblijvend intakegesprek, uw droom in een creatief totaalconcept, inclusief intelligent beplantingsplan en stellen het op een visueel aantrekkelijke manier aan u voor.

Tuinaanleg

“Onze projectleider kijkt nauwgezet toe op een onberispelijke afwerking”

Onze gespecialiseerde ploegen voeren met oog voor detail en kwaliteit de verschillende stappen in het aanlegproces uit: grondwerken, verhardingswerken, groenaanleg, tuinverlichting, beregening… Onze projectleider kijkt nauwgezet toe op een onberispelijke afwerking, anticipeert waar nodig en staat u bij tot aan de oplevering van de werken. Een gecentraliseerde planning zorgt voor een vlotte opvolging van de verschillende werkzaamheden.

Tuinonderhoud

“Een tuin is als een ontluikende bloem: ze wordt mooier met de tijd.”

Een tuin is als een ontluikende bloem: ze wordt mooier met de tijd, maar dat vergt aandacht én zorg. Ons team staat u hierin graag bij zodat u optimaal kan genieten. Wij ontzorgen u indien gewenst wekelijks, maar voor wie zelf groene vingers heeft, behoort ook een éénmalige opfrissingsbeurt of een voorjaars- en najaarsonderhoud tot de mogelijkheden.