Zwembaden

Een zwembad voegt een extra dimensie toe aan de totaalbeleving van uw tuin en het vormt tegelijk een goede investering, want het vormt een absolute meerwaarde voor uw eigendom.

“Een zwembad in de tuin: dat is elke dag een beetje een vakantiegevoel!”

De keuze voor een monoblockzwembad of een betonzwembad hangt vooral af van het doel en de look ’n feel die u wil bekomen. In een intakegesprek kunnen we de specifieke eigenschappen van deze twee types opsommen, zodat u met een gerust gemoed uw beslissing kunt maken.

 

STARLINE MONOBLOCK ZWEMBAD

“Als grootste dealer van Starline zwembaden in de Benelux, beschikken we over een brede waaier aan mogelijkheden.”

Het Belgisch product Starline bundelt een halve eeuw kennis en ervaring in de ontwikkeling en de productie van zwembaden. De Starline monoblock zwembaden worden door middel van geavanceerde productietechnieken vervaardigd uit hoogwaardig composiet in een uiterst duurzame, dubbelwandige en geïsoleerde constructie. Doordat de zwembaden volledig uitgerust worden in de fabriek, is er slechts een korte installatietijd nodig ter plaatse en kunt u snel genieten van uw droomzwembad bij u thuis.

 

Facts & Figures

– Esthetisch en onderhoudsvriendelijk
– De vinylester toplaag is onverwoestbaar en verkrijgbaar in 5 kleuren
– Één geheel dat reeds in de fabriek uitgerust wordt met diverse inbouwdelen en alle gewenste accessoires
– Korte installatietijd

BETONZWEMBAD

“Zelfs ernaar kijken, zal u al een ontspannen gevoel bezorgen.”

Streeft u naar een maximale vrijheid bij het ontwerp van uw zwembad? Wil u graag baantjes trekken in een lange, slanke vorm? Droomt u van een afwerking in mozaïek? Wil u het spiegeleffect creëren met een overloopzwembad of schept de omgeving een unieke kans om voor een infinitypool te gaan? Dan is een duurzaam betonzwembad een absolute aanrader en toveren we die samen om tot dé eyecatcher van uw tuin. Zelfs ernaar kijken, zal u al een ontspannen gevoel bezorgen.

 

Facts & Figures

– Maximale vrijheid in ontwerp
– Duurzaam maatwerk met ruime waaier aan afwerkingsmogelijkheden
– Extra architecturale dimensie